cat1387.123blog.ir cat1387.123blog.ir .

cat1387.123blog.ir

انواع سالونت های موجود در بازار

دارای پنج تا شش اتم کربن است و در دمای سی الی نود درجه سانتگراد به جوش می آیند.

 


– سالونت سنگین

در ساختار مولکولی این سالونت ها، هر مولکول دارای شش الی دوازده اتم کربن است و در دمای نود الی دویست درجه سانتگراد به جوش می آیند.

نحوه تولید سالونت

این ماده عمدتا از مخلوطی از هیدروکربن ها از جمله اتان، پروپان، بوتان و هیدروکربن های سنگین تشکیل شده است و بر اساس روش تولید به دو دسته کلی آروماتیک و آلیفاتیک تقسیم می شود.

 


نوع آلیفاتیک این ماده به صورت مستقیم از طریق فرآیند تقطیر به دست می آید، در حالی که نوع آروماتیک آن به کمک فرآیند دیگری که به ریفرمینگ شهرت دارد حاصل می شود.

 


کاربردهای مختلف سالونت

سالونت به عنوان ماده ای بسیار پرکاربرد در صنعت شناخته می شود که بهره گیری از آن در صنایع گوناگون بسیار حائز اهمیت است. در این قسمت قصد داریم تا به برخی از مهم ترین کاربردهای صنعتی سالونت اشاره کنیم:

 


– تولید رنگ و تینر

این ماده به عنوان حلال و رقیق کننده ای قوی، برای کاهش غلظت و ویسکوزیته رنگ مورد استفاده قرار می گیرد. از سوی دیگر این حلال به عنوان ماده اولیه ای مهم در تولید تینرهای مورد استفاده در صنعت رنگ نیز کاربرد دارد.

 


– تولید پلاستیک

سالونت یکی از ترکیبات اصلی در تولید پلاستیک، الیاف مصنوعی و همچنین انواع مختلف مواد پلاستیکی به شمار می رود.

 


– سوخت مورد نیاز دستگاه های روشنایی

با توجه به پایین بودن نقطه جوش این ماده، از آن برای سوخت مورد نیاز برخی از فندک ها، اجاق گازهای سفری و فانوس ها استفاده می شود و از این نظر بسیار کاربردی است.

 


از سالونت می توان به عنوان ماده ای پرکاربرد در صنایع روشنایی یاد کرد.

 


– سایر کاربردهای سالونت

علاوه بر مواردی که در بالا به آنها پرداخته شد، این ماده کاربردهای دیگری نیز در صنعت دارد که از جمله آنها می توان به استفاده از آن به عنوان مواد اولیه مورد نیاز برای تولید الکل های صنعتی، تهیه و تولید شوینده های قوی، تولید لاک و براق کننده ها و همچنین به عنوان سوختی برای برخی از موتورها نظیر موتورهای توربین گاز نیز اشاره نمود.

 


https://abanchemical.ir/


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ تیر ۱۴۰۲ساعت: ۰۷:۴۳:۲۳ توسط:امیر موضوع: نظرات (0)